L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dijous, 23 de febrer del 2017

Convidats del PP increpen en les Corts Valencianes a la Consellera d'Habitatge

El personal de seguretat de les Corts Valencianes va haver de desallotjar de l'hemicicle ahir dimecres un conjunt de convidats del PP arribats de les localitats d'Alcalà de Xivert-Alcossebre després d'increpar a la consellera d'Habitatge María José Salvador.

El president de la cambra Enric Morera, va haver d'ordenar el desallotjament dels assistents convidats pel PP quan va interrompre a crits la intervenció de la consellera, que responia una interpelació sobre el Patrivel.

Segons publica Valencia-Plaza, fonts de la Conselleria haurien confirmat que els assistents eren convidats pel PP. També segons la premsa el director general d'Ordenació Territorial, Lluís Ferrando, que és de Tavernes, havia patit les increpacions violentes d'un dels convidats.

 

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Se sap els motius?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Està en el vídeo, quan es parla de la normativa estatal sobre zones inundables i on no es pot construir que el Consell està obligat a seguir.
Es quan la consellera li pregunta al PP si acompanyarà als veïns a reclamar davant de Madrid les indemnitzacions.

Anònim ha dit...

El PP com sempre fem populisme, no poden entendre que no tenen mayoria.