L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.041
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 64.197

dilluns, 27 de febrer de 2017

Col·laboració entre l’Ajuntament i l’Agència Valenciana de Turisme per deixar preparades les platges de Tavernes


L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, i regidors del govern s’ha reunit amb el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, per tractar els problemes de les platges de Tavernes com a conseqüència dels passats temporals de desembre i gener.

La reunió ha tingut lloc a l’Ajuntament i entre les conclusions està la col·laboració de les dues entitats per a dur a cap actuacions, dins de llurs competències, que posen en marxa els serveis de platja de Tavernes el més prompte possible.

Jordi Joan ha transmès al secretari autonòmic la seua preocupació per la regeneració de les dunes i l’aportació d’arena a la platja de la Goleta que va prometre Costes de l’Estat a l’Ajuntament de Tavernes.

L’Agència Valenciana de Turisme garantirà la reposició i condicionament de les infraestructures lúdiques i esportives, així com els serveis a les platges de Tavernes perquè els veïns i els turistes puguen gaudir  de les platges quan arribe la Setmana Santa.

L’alcalde, Jordi Joan, ha agraït la implicació de l’Agència Valenciana de Turisme i ha assenyalat l’esforç que des dels ajuntaments, la Diputació i la Generalitat s’estan fent en les platges valencianes perquè tornen a la normalitat.