L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1,283
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 42.761

dimecres, 1 de febrer de 2017

Carles Sancho nou director de la banda de Fortaleny


El valler Carles Sancho Cantus serà el nou director de la banda de la Societat Musical Santa Cecilia de Fortaleny.  Ha estat seleccionat després d'un difícil procés de selecció, on la Junta Directiva de la Societat Musical Santa Cecilia de Fortaleny ha hagut de triar entre els més de 150 directors que van presentar curriculum per a fer-se càrrec de la banda de la societat.

Carlos Sancho Cantus és natural de Tavernes  i membre de la Societat Instructiva Unió Musical des dels 7 anys. És titulat Superior en trompeta pel Conservatori Superior de Música de Castelló, Llicenciat en Història i Ciències de la Música per la Universitat de La Rioja, i actualment cursa l'últim curs de Direcció d'Orquestra i Cor en el Conservatori Superior de Música de València.

Banda de Fortaleny
El jove director ja té una dilatada experiència en els camps de la interpretació i direcció. Com a trompetista ha estat membre de destacades agrupacions com la “Junger Künstler Orchestra” en Bayreuth, i com a director convidat ha dirigit nombroses agrupacions entre les quals podríem destacar la Banda Simfònica de la SIUM de Tavernes.

A l'octubre de 2016 va resultar guanyador del "Lifelong Learning Course & Contest", concurs de direcció realitzat en la ciutat italiana de Mezzocorona que li atorga el dret a participar el pròxim mes de juliol en el Concurs de Direcció que se celebra cada 4 anys en l'olimpíada mundial de la Música WMC de Kerkrade (Holanda).