L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.778
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 41.703

dimecres, 15 de febrer de 2017

Bolomor serà el motiu central a Tavernes de la nova edició de les "Rutes Turístiques Entre Comarques"


La visita a la cova de Bolomor de Tavernes és una de les 34 visites programades dins de les activitats de "Les Rutes Turístiques Entre Comarques". La visita al jaciment prehistòrica s'ha programat per al dia 26 de març, a les 10:30 del mati, prèvia concentració dels participants al Poliesportiu Municipal.

Després d'una passejada entre el tarongerar de la Valldigna, gaudiran d’una visita guiada al jaciment prehistòric i dels tallers didàctics que s’hi duen a terme. El preu de l’activitat serà de 4 euros per persona.
 

Les "Rutes Turístiques Entre Comarques" és un programa de visites turístiques guiades per les comarques de la Safor, la Vall d’Albaida, la Ribera Alta i Baixa i, enguany, també la Costera i la Canal de Navarrés, amb les quals es dóna a conèixer la cultura, la història, la gastronomia i les tradicions de cada municipi.

El dia 25 de juny tindrà lloc la Segona Trobada Entre Comarques a Corbera  per a acomiadar aquest programa de rutes. Els punts d’informació turística de les mancomunitats participants i les pàgines web donen més informació