L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.665
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 64.189

divendres, 10 de febrer de 2017

Avui a les 19'30 s'inaugura a la Casa de la Cultura l'exposició col·lectiva "Per fi a la Vall"


Aquesta vesprada, a partir de les 19:30 hores s'inaugura l'exposició "Per fi a la Vall" organitzada conjuntament per l’Ajuntament de Tavernes i l’Associació d’Artistes de la Valldigna, l’Art de la Vall i comptarà amb la col·laboració de Josep Casanova, que amenitzarà l’exposició amb la seua música.

La mostra col·lectiva, on participen 24 artistes locals, es podrà visitar entre el 10 i el 18 de febrer de dilluns a divendres de 18 a 20 hores. La inauguració serà el divendres, dia 10 de febrer, a les 19:30 hores, 

L’exposició és una xicoteta mostra de la gran diversitat artística amb que compta l’associació, dedicada a l’art, i formada per un grup de persones amb gran sensibilitat i amb inquietuds semblants. Cadascú té el seu estil i la seua tècnica, la pròpia creativitat i personalitat; però amb el denominador comú de tindre moltes ganes de crear i de transmetre tot allò que senten o els interessa a través de la pintura, la ceràmica o l’escultura.
En aquest context, l’Art de la Vall pretén fomentar l’art a la Valldigna i donar a conèixer tot el talent que fins ara havia estat amagat.