L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 11 de gener del 2017

Visita organitzada per al professorat el pròxim dia 4 de febrer al jaciment de Bolomor.

Una visita a Bolomor



L’ajuntament de Tavernes en col·laboració amb València Turisme i el Museu de Prehistòria de València ha organitzat per al dia 4 de febrer (dissabte) una visita al jaciment de Bolomor per a professors de primària i secundària.

En la visita, l’equip que actualment s’encarrega de les visites guiades mostrarà el conjunt de tallers i activitats que es duen a cap amb l’objectiu de presentar al professorat un conjunt de coneixements complementaris a les esmentades activitats i que puguen ser traslladats després a la tasca educativa dels alumnes en les classes dels centres.


Material dels tallers

La inscripció es farà mitjançant un correu electrònic a visitas@bolomor.com facilitant el nom complet, telèfon de contacte, centre escolar i càrrec de les persones interessades en l’assistència.

L’activitat és totalment gratuïta i amb places limitades a dos professors per centre amb un total de 100 professors.