L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

diumenge, 22 de gener del 2017

Vídeo de la Goleta i de la platja de Tavernes després del gran temporal de la nit



Us oferim un vídeo gravat aquest matí on es pot apreciar els efectes del temporal de la passada nit. Hem mantingut el so original, encara que siga cridaner i fort de vegades, perquè aprecieu com estava la mar.

Sobre les 2 de la matinada, quan el gran temporal de llevant era més fort, es va produir la successió d'un conjunt de fortes ones que desferen el cordó dunar i l'aigua ha enviat la urbanització. 

Podeu observar com també ha trencat la mar pel terme de Cullera i això ha fet que el canal de defensa estiga totalment ple d'arena.

A la zona de l'Avinguda, el temporal no  ha entrat dins de la urbanització, però si ha fet malbé els jocs de platja.

Els danys són quantiosos a falta d'una quantificació oficial.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Quin desastre!!