L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

diumenge, 15 de gener del 2017

Una gran participació en l'acte de benedicció dels animals

  
Aquest matí Tavernes ha celebrat amb gran solemnitat la festivitat de Sant Antoni del porquet, i aprofitant el bon temps de la jornada, molts veïns i veïns acompanyats en molt casos de les seues mascotes s'han reunit en el Passeig Colom per tal de participar o simplement veure l'acte de benedicció. 
Després de la missa en honor al sant, aquest ha estat transportat en un carruatge al lloc de la benedicció, que ha començat amb una demostració dels balls de la nostra terra a carrec del Grup de Balls Populars i el grup de tabaleters i dolçainers i la desfilada de moltes de les cavalleries de l'Associació d'Amics dels cavalls, que han posat el punt de color i d'alegria en les les rodalies de la plaça del poliesportiu, plena de gom a gom. 

En acabar, han estat els veïns i veïns i les mascotes els que han desfilat per davant del sant per demanar-li la benedicció i una bona salut als nostres animals domèstics. Com és costum, durant l'acte s'ha repartit el ba beneït del sant.


1 comentari:

Anònim ha dit...

Visca Sant Antoni del Porquet!!