L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.371
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 45.324

dissabte, 7 de gener de 2017

Un Mercat de Nadal per anunciar les rebaixes a TavernesDiumenge 8 de gener L’Associació de Comerciants de Tavernes ha donat a conéixer que el pròxim diumenge, dia 8 de gener, entre les 10 i les 15 hores celebrarà un  Mercat de Nadal com a inici de les tradicionals rebaixes.

El Mercat de Nadal es muntarà al Passeig del País Valencià i en ells diversos establiments de la nostra ciutat eixiran al passeig per informar als ciutadans dels diversos productes i mostrar les rebaixes que hi ha als comerços amb un preu molt interessant.

L'Associació de Comerciants ha informat també que la pista de gel sintètica estarà funcionant una setmana més de la data anunciada i per tant podem gaudir-ne fins el diumenge 15 de gener.