L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dijous, 19 de gener del 2017

Tavernes promociona Bolomor com a producte sostenible de qualitat en una taula rodona a FITUR

 
L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, ha promocionat el patrimoni històric i cultural del jaciment de Bolomor com a producte turístic sostenible i de qualitat en la taula rodona que va tindre lloc ahir per la vesprada amb el títol “Del Patrimoni al producte turístic”.  Hi van participar també la diputada provincial de Turisme, Pilar Moncho i els alcaldes de Sagunt, Llíria i l’alcaldessa de Gandia.

El nostre alcalde va fer èmfasi en la promoció de Tavernes i la Valldigna des d'una nova perspectiva global de territori i en el cas de Tavernes, s’ha destacat el futur centre d’interpretació al voltant de la cova del Bolomor.

Jordi Joan, ha assenyalat “la importància de la Valldigna al llarg de la història, ja que hi han hagut fites importants com els assentaments de la cova del Bolomor. Este jaciment té una gran importància científica, arqueològica i patrimonial que hem de potenciar. Així, amb l’ajuda de la Diputació, podrem transformar el patrimoni històric i cultural en un producte turístic sostenible i de qualitat. Este és el motiu que ens uneix als quatre municipis en companyia de la Diputació”.




L'alcalde ha presentat les accions que s’hi han dut a terme per a donar valor al jaciment arqueològic com l’activitat nocturna, que complementa les visites guiades a la cova i els tallers didàctics, però sobretot, la posada en marxa del projecte per al futur centre d’interpretació del jaciment i d’arqueologia experimental: “Hem signat un conveni amb la Diputació de València i engegarem este projecte a llarg termini que atraurà la gent a Tavernes i la Valldigna, tant a la platja, el monestir com les rutes paisatgístiques”.

Fitur a més servirà d’aparador durant aquests dies per a mostrar les platges, els espais naturals, la cultura, les festes, la gastronomia, l’oci i les diverses activitats que es poden realitzar tant a  Tavernes com a la Valldigna.