L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.371
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 45.324

divendres, 6 de gener de 2017

Tavernes "pica" del segon premi i la Grossa de Reis cau a TorrentEl número 95.379 ha sigut afavorit amb el segon premi de la loteria del Dia de Reis i Tavernes s’ha vist agraciat amb la venda de dècims en la Papereria d’Andrea. La nostra enhorabona als veïns que duien alguna participació.

El premi és de 750.000 euros per sèrie, però cal recordar que els premis estan reduïts amb el 20% del seu import per Hisenda, A més de Tavernes, s’ha venut en moltes localitats valencianes com Les Baies i Oriola (Alacant), Sant Joan de Moró (Castelló) i  Alaquàs, l'Alcúdia la mateixa València. 

El número 08.354 ha sigut afavorit amb la “Sort Grossa’” i  dotat amb dos milions d'euros per sèrie (menys el 20% per Hisenda)  i s'ha venut en l'administració número 3 de Torrent.

El tercer premi ha sigut per al número 85.073, dotat amb 250.000 euros per sèrie ( menys el 20% per Hisenda) i s'ha venut en l'administració número 2 de Benetússer.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Enhorabona als afortunats