L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 5 de gener del 2017

Tavernes paga a proveïdors als 20 dies

Certificació inclosa en la documentació del plenari publicada al web municipal
El govern municipal de Compromís va donar a conéixer fa uns dies en el plenari de desembre quin ha estat el període mitjà de pagament a proveïdors al llarg del tercer trimestre d'enguany, i que segons la certificació de la Intervenció Municipal és de 20'29 dies de mitjana.

La política econòmica del govern de Compromís a l'Ajuntament ha aconseguit a poc a poc que els terminis de pagament a proveïdors siguen cada trimestre més curts, fins a arribar a aquests 20'29 dies de mitjana en pagament global el tercer trimestre. En passats governs el termini era de molts mesos, fins quasi arribar de vegades a l'any. Això va fer que l'Ajuntament passarà en aquells temps per dificultats en el proveïment d'alguns productes o serveis.

L'acurtament del termini de pagament se suma, tal com va recordar l'alcalde Jordi Joan en la seua intervenció sobre el pressupost, en que a hores d'ara l'Ajuntament no té factures sense gestionar en caixons.