L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 29 de gener del 2017

S'inicien les obres de millora dels carrers de vianants dels Sequers




 L’Ajuntament de Tavernes ha iniciat l’obra de reparació dels carrers de vianants dels Sequers, obra a la qual seguirà després la millora d’accessibilitat a la Plaça del Rei Joan Carles I. 

Com es pot vore a les fotografies, l’obra de millora dels carrers de vianants dels Sequers té com a objectiu eliminar els taulells solts  i actua també sobre els arbres que els alcen, per tal de millorar el pas de vianants i evitar-los riscos d’ensopegades i caigudes. 




Cal dir i remarcar que l'obra en els carrers de vianants no és una obra independent, sinó que forma part d'un projecte de millores amb inversió de 196.000 euros i que actua en zones de la Barca i dels Sequers. 

És a dir, el projecte en conjunt contempla tres actuacions: primer, les obres de repavimentació i arreglo de les voreres del carrer la Barca que va ser la primera; segon, la ara iniciada de solució de problemes dels carrers de vianants en els Sequers i per últim una tercera de millora de l’accessibilitat de la Plaça Rei Joan Carles I. Aquesta darrera actuació ha estat demandada durant anys per “Valldigna Accessible”.




Tot aquest projecte global va estar prioritzat  pels veïns en les reunions de la barriada Magraner-Sequers.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Estos si que estàn mal. El carrer la Barca no.

Anònim ha dit...

A l'anònim de 21:22:00, completament d'acord.
Eixes si que estaven per a canviar, i a la vorera d'enfront del què han fet de nou, també:
https://goo.gl/maps/cK6t6deeear

Propietari de sequer. ha dit...

La gent no es tonta. Cotorra de la vall.