L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.038
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 64.557

divendres, 13 de gener de 2017

Presentació de les falleres majors de la falla La Via

Fallera Major Jéssica Talens Magraner
President Fernando Vila BatallerAquest cap de setmana la falla La Via exaltarà les que seran les falleres majors per enguany 2017. El dissabte, dia 14,  a les 20h serà destacada entre tota la comissió la Sra. Jéssica Talens Magraner com a la Fallera Major, acompanyada en tot moment pel nostre president Fernando Vila Bataller, i tota la Cort d'Honor i el grup artístic que li retrà un homenatge en un dia tan important.

Fallera major infantil Maria Doménech Escrihuela
President infantil Fran Montoya Alberola
El diumenge a les 17h, els més menuts de la comissió lluiran les seues millors gales per tal de rebre a la fallera major Infantil Maria Doménech Escrihuela i el president infantil Fran Montoya Alberola. També la Cort d'Honor rebrà per primera vegada els fallerets menors d'un any i que de la mà dels seus familiars pujaran per primera vegada a la passarel·la. El grup artístic infantil de segur delectarà grans i menuts amb els seus balls.

La falla la Via espera i desitja que tots gaudiu d'aquest cap de setmana que menuts i grans han preparat amb tanta il·lusió!!

Remés

1 comentari:

Anònim ha dit...

Visca la Falla la Via!!