L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.062
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 44.790

dimecres, 25 de gener de 2017

PLENARI GENER 2017: L'Ajuntament no cobra de més als veïns per l'arreplegada del fem


L’alcalde, Jordi Joan, va assenyalar en el plenari de gener respecte a la taxa de fems que l’Ajuntament només recapta el cost del servei que ofereix, i no cobra de més als veïns.

L'alcalde va recordar que s'havia produït un error d’escriptura en transcriure la partida però no té cap repercussió en el pressupost perquè la suma dels dos conceptes vinculats, la neteja viària i l’arreplegada de fem, no havia canviat en el total. Per tant, no hi havia cap desfase pressupostari i la solució de l'error és tan fàcil com rectificar la xifra equivocada en l'arreplegada de fem.

L’alcalde va dir que els veïns paguem la taxa amb revisió de preus del 2012, i com sempre s'ha fet, les revisions del 2013 al  2016 s’aplicaran en pròxims exercicis, seguint el procediment administratiu usat per l’Ajuntament des de fa molts anys donat que  les revisions es calculen en base a preus i costos d'anys anteriors ja acabats.

El regidor socialista Víctor Borrás ha posat en dubte els números de la taxa i demanava un estudi de costos. El regidor d’Hisenda Perfecto Benavent havia intervingut abans per recordar que els números de la taxa naixen dels estudis dels tècnics i no del govern municipal.

L’alcalde li va oferir al socialista un informe tècnic i li va dir que, quant l'informe confirme que la taxa és correcta, esperava d'ell una rectificació pública perquè públicament ell ha posat en dubte els càlculs i ha dit que l'Ajuntament cobra de més als veïns.

Us oferim la intervenció de l’alcalde sobre el tema en el passat ple