L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dissabte, 28 de gener del 2017

PLENARI GENER 2017: L'Ajuntament aprova els preus de la publicitat en la ràdio municipal

El regidor Quique Chofre
El consistori de Tavernes, amb els vots de Compromís, PSOE i EU, va aprovar el passat plenari els preus de les falques publicitàries en la nova ràdio municipal Valldigna Radio. El regidor Quique Chofre va indicar la necessitat d'aprovar l'ordenança dels preus públics davant la pròxima posada en funcionament de la radio municipal.

Els anunciats, segons l’ordenança, pagaran el preu públic des que s'inicia la prestació del servei, i l’Ajuntament podrà exigir el dipòsit previ de l’import total o parcial. L’ordenança indica també que una vegada iniciats els espais publicitaris, el desistiment per part del sol·licitant no donarà dret a la devolució de l’import del preu públic abonat i no serà procedent, en cap moment la devolució del pagament quan la publicitat no s’efectue per causes imputables a la persona obligada al pagament. 

Els preus aprovats varien segons l'espot siga de 20 o 30 segons, i segons les vegades que s'emeta al dia, o al llarg d'una setmana o més temps. Així 20 segons costa 2'5 euros si s'emet una vegada al dia, 15 euros per sis vegades fins arribar a 35 euros si s'emet quinze vegades al dia, amb preus que van pujant si s'emet al llarg d'una setmana, una quinzena o un mes.  El de 30 segons costa 3'3 euros una emissió,  20 euros sis vegades i així es va pujant, amb l'augment correspon si es per una setmana, quinzena o mes.
Votació de la publicitat de la ràdio
 L’alcalde Jordi Joan va posar de manifest l’aposta de Compromís i de l’Ajuntament per una ràdio pública, municipal i de qualitat per als veïns i va recordar que  l’anterior ràdio privada “va ser tancada per qüestions legals per la Generalitat Valenciana”, governada en aquell moment pel PP  i no per Compromís com alguns van voler fer creure als veïns. 

L’alcalde va recordar que l’Ajuntament ni té ni tenia les competències per procedir al tancament d’aquella ràdio privada, encara que algun partit “de manera poc rigorosa va acusar i va dir que la ràdio la tancava Compromís”.