L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.062
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 44.790

divendres, 13 de gener de 2017

L'eurodiputat Jordi Sebastià parlarà avui divendres sobre els reptes de l'agricultura valenciana a Europa
¿Quins són els reptes actuals als quals s’enfronta l’agricultura valenciana a Europa? ¿Quina és la problemàtica actual, sobre tot quan a envelliment del sector, abandonament de terres? ¿Com afecta el camp valencià el tractat amb Sud-Àfrica, tan negatiu per als nostres cítrics?

Són alguns del temes que l’eurodiputat de Compromís, Jordi Sebastià, tractarà en la xerrada anunciada per avui divendres, a les 20 hores a la Casa de la Cultura en un acte que ha organitzat el col·lectiu comarcal del BLOC-Compromís La Safor-Valldigna.

Jordi Sebastià explicarà el funcionament de les comissions del Parlament Europeu i el seu paper en la negociació dels acords, i com tot això afecta la problemàtica del món rural valencià, amb dos problemes molt greus: l’envelliment del sector  i l’abandonament de terres, que afavoreix les plagues i els incendis.


Jordi Sebastià parlarà també sobre la importància de l’agricultura com a gestió del territori i la necessitat d’un codi de bones pràctiques que siga d’abast europeu i d’obligatori compliment, per evitar la competència deslleial de tercers països, que produeixen amb pèssimes condicions laborals o amb productes fitosanitaris prohibits a Europa. I això sense cap dubte portarà a debatre quin ha estat el paper del govern de Madrid a l’hora de defensar els interessos valencians, o de com el camp valencià ha estat en tantes i tantes ocasions moneda de canvi.

En resum, s’espera una bona xerrada i aclaridora per una de les personalitats, Jordi Sebastià, eurodiputat de Compromís, que més s’ha distingit en la defensa de l’agricultura valenciana al parlament europeu.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hi anirem.