L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 13 de gener del 2017

Les obres de demolició de la roca en el Cantalot començaran el dia 23 de gener


L’Ajuntament de Tavernes i la Diputació de València han signat l’acta de replanteig per a iniciar les obres de demolició d'una roca en el Cantalot que presenta risc de solsida. Les obres a efectuar apugen a  8.400 euros.

L'Àrea de Riscos Geològics de la Diputació de València va fer un estudi i una valoració en el 2015 per a estellar una gran roca que es troba als peus de la muntanya, en la zona del Parc del Cantalot de Tavernes.

El mes de setembre de 2016, l’Ajuntament de Tavernes i la Diputació de València varen firmar un conveni per a treballar conjuntament en la solució del problema. El pas del temps i l’últim temporal de pluja i vent han empitjorat l’estat de la roca i ha agreujat la situació i el risc.

La firma de l’acta de replanteig per a iniciar les obres i estellar la roca de forma controlada amb una màquina especialitzada ja s'ha firmat. Això suposa la inversió de 8.400 euros en els treballs per a garantir la seguretat i evitar el risc de solsida. La Diputació aportarà el 90 per cent i la resta serà a càrrec de l’Ajuntament, que, a més, ha contribuït amb el projecte i la direcció tècnica.

Una empresa local serà l’encarregada de fer esta actuació, prevista per al 23 de gener.