L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.847
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 66.213

diumenge, 8 de gener de 2017

L'Associació de Comerciants ha celebrat el Mercat de Nadal com a inici de les rebaixes


 Tal com s'havia anunciat, avui diumenge 8 de gener, l’Associació de Comerciants de Tavernes en col·laboració amb l'Ajuntament han celebrat un dia d'inici de rebaixes en el Passeig del País Valencià, jornada que obria l'inici de les tradicionals rebaixes que se solen fer després de les festes de Nadal i Reis.


Molts veïns/veïnes de Tavernes han abaixat fins el passeig aprofitant el dia assolellat i el bon  temps que hem gaudit. Així les terrasses del passeig es veien plenes de gent prenent alguna cervesa o aperitiu, i els més menuts han aprofitat per jugar en els unflables que l'Associació de Comerciants havien instal·lat i que complementava la pista sintètica de gel, que va a estar a Tavernes fins els dia 15.


La jornada, batejada com a Mercat de Nadal,  ha estat aprofitada per diversos establiments de la ciutat  per informar als ciutadans dels diversos productes i mostrar les rebaixes que hi ha als comerços, totes elles amb un preu molt interessant.


Us oferim unes fotos de la jornada.