L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 17 de gener del 2017

L'Ajuntament millorarà l'entrada d'aigües pluvials al llac de la Goleta

Una imatge recent del llac de la Goleta
L'Ajuntament destinarà en el pressupost del 2017 una partida de 10.000 euros per a obres de drenatge i neteja de l’aigua pluvial que entra en el llac procedent del clavegueram de la platja de la Goleta.

El llac com hem sabut actua com a “tanc de tempesta”, és a dir, arreplega les aigües plogudes i evita l’embassament dels carrers. Conseqüència: totes les deixalles que hi ha pels carrers va a parar al llac, amb la qual cosa es destorba i minva els efectes de les mesures que s’han executat per naturalitzar i millorar el llac.  Això es pensa corregir amb aquest projecte, que busca que l’aigua que entre al llac estiga en millor condicions.  

Entrades d'aigua al llac des de l'exterior
Compromís va recordar en el recent plenari d'aprovació de pressupostos que el projecte previst enguany no té res a vore amb el que ja s’ha executat enguany de naturalització, que era una regeneració interna, mentre ara el que es vol es filtrar depurar l’aigua que entra dins del llac procedent de la pluja. 

També es va remarcar el paper de “tanc de tempesta” de manera que quan plou arreplega les aigües pluvials i d'ací la millora perquè l'aigua que entre estiga el més neta possible.