L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.567
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 65.570

divendres, 27 de gener de 2017

L'Ajuntament inicia els treballs de demolició de la roca en el Cantalot


L'Ajuntament estella de forma controlada i amb maquinària especialitzada la roca ubicada al peu de la muntanya de les Creus en el Parc del Cantalot.

L’objectiu dels treballs és garantir la seguretat i evitar el risc de solsida, ja que amb el pas del temps i l’últim temporal de pluja i vent ha empitjorat l’estat de la roca. L’encarregada dels treballs és una empresa local.  

L’Ajuntament de Tavernes i la Diputació de València van signar fa uns dies l’acta de replanteig per a iniciar les obres de demolició, que ascendeixen a 8.400 euros.