L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 2 de gener del 2017

L'Ajuntament canvia les canonades de l'aigua calenta en el Camp d'Esports

 
Si fa uns dies us informàvem que l'Ajuntament havia procedit a la substitució dels 3 escalfadors de potència 18 KW  que hi havia per 3 noves calderes amb una potencia cadascuna de 36 kw, ara ampliem la noticia amb la millora general que suposa el canvi de les canonades que condueixen l'aigua calenta a les dutxes.
 
L'Ajuntament ha iniciat avui aquests treballs que milloren més encara tot el sistema d'aigua calenta del Camp d'Esports. En concret es van a canviar totes les canonades dels vestidors que hi ha davall de la tribuna i també les canonades dels vestidors que hi ha als pavellons construïts el 1982 (els denominats vestidors 10, 12, 14 i 16).
 
 
La millora consisteix en la substitució de les canonades antigues de ferro, rovellades interiorment, i que poden ser focus del bacteri de la legionel·la, per altres més modernes i amb materials que estiguen d'acord amb la normativa actual.
 
S'espera així aconseguir un millor flux d'aigua a les dutxes, conservar la temperatura adequada dins de les canonades, sempre al voltant de 60º o superior, amb la qual cosa s'anul·la la possibilitat de la legionel·la.
 
 
Totes aquestes millores se sumen a la instal·lació de les noves calderes i també a la instal·lació de dos acumuladors d'aigua amb energia solar amb una capacitat de 4000 litres.

L'Ajuntament ha invertit 50.000 euros en unes millores que tenen com a objectiu proveir sense problemes d'aigua calenta els vestidors esportius.