L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 30 de gener del 2017

La Valldigna mostrarà la seua oferta turística en l’Oficina de Promoció València Turisme


L'Oficina de Promoció del Patronat Provincial de Turisme, situada en el baix del Teatre Principal de València, mostra cada setmana l'oferta turística d'un municipi valencià.

El Patronat Provincial de Turisme de la Diputació de València ofereix este servei gratuïtament a tots els ajuntaments i mancomunitats de municipis de la província de València que sol·liciten acollir-se al programa de promoció.
 
A partir del dimecres 1 de  febrer, i fins al dissabte dia 4, la Valldigna estarà present en este aparador, al centre de la ciutat, per a exposar els seus atractius i promocionar els seus productes turístics als ciutadans de la ciutat de València, turistes i visitants.

L’horari serà de 10 a 14:30 i de 16 a 19 hores, excepte dissabte, que serà de 10 a 14 hores.