L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.778
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 41.703

divendres, 27 de gener de 2017

La falla Passeig exalta a les falleres majors


La comissió de la falla Passeig celebra aquest cap de setmana la exaltació de les  falleres majors per al 2017. Dissabte serà exaltada Estefania Gascón com a fallera major acompanyada per Óscar Sansaloni com a president. Una actuació musical tancarà l'acte. 

Diumenge serà presentada Amor Bononad com a fallera major infantil junt a Óscar Sansaloni Fenollar com a president infantil. 

Ambdues exaltacions versaran sobre la importància de l'aigua al llarg de la història i la necessitat del liquid element per el desenvolupament de les civilitzacions.