L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.567
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 65.570

dissabte, 28 de gener de 2017

La Biblioteca Municipal amplia l’horari a partir del pròxim dilluns dia 30 de gener


L’Ajuntament de Tavernes ha decidit ampliar l’horari de la biblioteca en  una hora més i oferir un millor servei durant tot l’any.

Els estudiants i els usuaris podran utilitzar un espai adequat per a l’estudi a partir de les 9 del matí. La Biblioteca obrirà de dilluns a divendres, de matí de 9 a 13:30 hores, i de vesprada de 15:30 a 20 hores.

Aquesta era una demanda dels veïns de Tavernes i ara l'a regidoria de Cultura l'ha posar en marxa. La regidora de Cultura, Encar Mifsud, ha assenyalat que la mesura vol cobrir les necessitats dels ciutadans que utilitzen la biblioteca durant tot l’any, a més que els estudiants els suposarà un gran beneficia eixa ampliació d'una hora de matí en obrir les portes a partir de les 9.
Cal indicar que en època d’exàmens la biblioteca continuarà amb l'horari especial per a facilitar i donar un servei més ampli als estudiants del municipi.