L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 1 de gener del 2017

FESTIVERN 2016-17: La zona urbana del Festivern neta des de primeres hores del matí



 Un any més, i tot coincidint amb les últimes notes del darrer grup del Festivern, la música és substituïda pel soroll dels motors i mangueres de la màquines de la neteja de l'empresa FCC. Com és habitual, quan encara no és de dia clar i encara és poden vore pels carrers de Tavernes tant veïns com festiverners, comença la tasca de neteja de les zones urbanes més concorregudes per albergar actes o esdeveniments musicals.
 
 
A Tavernes principalment ha estat la Plaça Major, on ahir molts veïns celebraven l'arribada del 2017, i la zona als voltants on s'ha celebrat el Festivern, és a dir la gran esplanada de l'Avinguda de les Corts Valencianes, però també els carrers que envolten el CEIP Alfàndec i zones de l'esportiu.

 
La feina feta en aquesta primeres homes pels operaris de FCC ha estat bona i les fotos ho palesen. I no oblidem que ahir, en allò que respecte al Festivern, foren sobre les 13.000 persones les que hi han participat, el màxim de l'envelat que va posar ahir per la vesprada el cartell de  "No hi ha entrades".
 
 
Al llarg del matí s'està procedint també a la neteja de la resta de la ciutat, seguint una planificació d'actuació de neteja que, atenció, ha de continuar els pròxims dies i que en allò que respecta al Festivern, se centrara en la neteja de les zones d'acampada, una vegada s'alce el campament i els campistes tornen a casa. 
 
 
Avui els camions buidaran contenidors de la zona d'acampada, però les previsions és actuar a fons en aquesta zona de Marjaletes demà dilluns i dimarts, una vegada estiga lliure de campistes.
 

6 comentaris:

Unknown ha dit...

Molt be per les brigades de neteja..la gent en general contenta del ambient i les ganancies del comerç i hosteleria.Llegint comentaris la nota predominant negativa , les pintades , i sobretot la manca d.aparcament..això es tindrá que tindre molt en compter per a l.any que ve..habilitar llocs mes propers al lloc d.acampada .

Anònim ha dit...

La terra de l'antic magatzem de Motilla seria un bon lloc i proper per ampliar zona de parking o acampada per al pròxim festivern.

Anònim ha dit...

Molt net

La Cotorra de la Vall ha dit...

El terra de l'antic magatzem estava previst i preparat per si calia ja per aquest.

Anònim ha dit...

Molt net el carrer de l'Alfandech, la resta dels carrers de tota la zona així com l'acampada està més que brut, la gent no disposa de contenidors per tal de tirar el fem per no mencionar les olors tan insuportables que fa a esta zona, como es nota que no viviu per ahi

Anònim ha dit...

Una gran faena dels homens de la neteja, pues avui dimarts per la vesprada ya esta casi tot net, ara soles a rematar i deixar al poble com sempre a pesar de que alguns eu critiquen tot i sempre son els mateixos que no podem vore cuan les coses es fan be i vulgueren que tot anara mal i sa les donen que volem al poble i sempre van en contra dels interessos de la mayoria.