L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 1 de gener del 2017

FESTIVERN 2016-17: La darrera crònica serà per un gran concert.




L'aforament de la carpa era de 13.000 persones i a mitjan vesprada d’ahir es va penjar el cartell d’exhaurides les entrades, amb la qual cosa no és difícil deduir la quantitat de persones que ahir seguiren els concerts que acomiadaven l’any i també el Festivern 2016, el més potent quan a grups de la història. Les fotografies parlen de com era l'ambient.

Va ser la nit que acomiadarem “Los Chicos del Maíz” de l’escena, convertits per tant en protagonistes del concert, però va ser també la nit dels valencians “Auxili” i del grup italià “Talco”  que, com se sol dir, es posaren el públic dins de la butxaca. Impressionant l’ambient i el recolzament general a tots els grups que hi van participar.


Els músics d’Auxili van comentar la gran plataforma d’impuls que significa el Festivern. Participar en un Festivern ja és sinòmim de ser conegut i arribar a sectors que igualment no hi pensaves. El mateix grup Auxili es una mostra fidedigna del que diem: fa 5 anys van actuar a “La Bombonera”, fa 2 anys va ser el dia 30 i enguany és un dels grups que encapçalen el cartell del Festivern. Qui els ho havia de dir que un dia actuarien davant 13.000 persones rendides davant la seua música!


La festa a l’envelat va ser continua: milers i milers de persones dins, però també algun miler fora a l’esplanada, totes seguint el concert aprofitant que la nit no era tan freda com s’havia anunciat. Tots, fores dins o fora del recinte, gaudiren de la bona música i es recolzava els grups i es corejaven  moltes de les cançons.


En resum tot un èxit de Festivern: bona organització, bon ambient, un bon grapat d’activitats complementàries i molta germanor i solidaritat en les zones d’acampada. I un gran sentit cívic, de respecte i educació, malgrat alguns – els mínims- que s’entesten a donar la nota.

1 comentari:

Anònim ha dit...

enhorabona!!

Caldria vore si es pogués portar a Tavernes, alguna de les previes que s'han fet de Feretes i Cançonetes enguany a Guadassuar i a Xest, trobe que seria un encert i la resposta de la Valldigna i comarques veïnes, seria molt bona.

http://www.feretes.com/on-es-fa/guadassuar/

https://www.facebook.com/events/259551844460982/

ahi vos deixe la proposta per tal de que la mediteu/analitzeu/estudieu

Bon any a totes i tots