L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 4 de gener del 2017

En política tot no val, i menys encara la persecució a un funcionari!


El PP de Tavernes de nou carrega les tintes contra el cap de la Policia Local, criticant-li el  sou i complements que, li van establir ells quan governaven. Ara diuen que “volen saber” perquè el responsable de la seguretat del municipi cobra el que cobra.

Vaja, quina pregunta! I ho pregunten ells! Bona demostració  que el PP no sap on està perquè van ser ells, quan governaven Tavernes, qui van establir les retribucions d’aquest i altres alts funcionaris i que són els que regeixen també ara.

De tota manera, recordem el que el mateix alcalde Jordi Joan, els va respondre en el facebook a una nota de premsa que, avui repeteix Las Provincias. No cal dir que el diari no ha publicat la nota de l’alcalde ni sembla ser s’haja preocupat massa de conèixer i contrastar la versió del govern municipal.


Nota de l'alcalde 

En política no val tot. Lamentem la persecució política que està patint este funcionari, que no és polític.

No sabem si el PP té esta actitud per i desconeixement de la realitat del Consistori i si no és així, no entenem per què hi ha tan mala fe en les seues declaracions.

A l'Ajuntament de Tavernes hi ha solament tres funcionaris que cobren una productivitat fixa durant 12 mesos. Són els tres caps d'unitat: secretari general, interventora i cap de la Policia Local.

- unitat de serveis jurídico/administratius, sota la direcció del Sr Secretari General
- unitat de serveis econòmico/financers, sota la direcció de la Sra Interventora
- unitat de seguretat ciutadana, sota la direcció Intendent en Cap de la Policia Local
 
Als tres funcionaris se'ls paga una productivitat mensual (podria ser trimestral, anual o setmanal) i tots tres fan les seues vacances quan els correspon.

Estes productivitats es donen a estos tres treballadors perquè assumeixes responsabilitats extra, responsabilitats que no estan contemplades en la relació de llocs de treball. I la manera legal de pagar estes feines no incloses en la seua plaça, feines no incloses en el seues tasques segons la RLT (relació de llocs de treball) és mitjançant una productivitat.

¿Per què el PP sols es clava en la del cap de la Policia?
¿Per què el PP trau este tema cada cert temps de manera periòdica i reiterativa?
¿Per què el PP no diu res dels altres dos funcionaris que estan en la mateixa situació?
¿Per què eixa persecució política a una persona que és un funcionari (cap de la Policia) i NO un polític?
 

El sistema de posar productivitats als caps d'unitat es va instaurar quan ells, el PP, estaven en el govern. ¿Per què critiquen el que varen crear ells? ¿Per què critiquen el que ells varen implantar mentre governaven i ara no es pot llevar? No es pot llevar perquè tenim una sentència que ens diu que això són drets adquirits pels funcionaris i que no es pot llevar.

¿Per què sí que els pareixia bé, quan ells governaven, que l'anterior cap de la Policia cobrara eixes productivitats i ara les critiquen (per cert, eixe cap estava de manera il.legal mitjançant una comissió de serveis il.legal)? 

Així, per exemple, l'anterior cap de policia en gener del 2011 va cobrar 843€ de més, en febrer 1.303€ de més, en març 1.094€ de més... i així va ser durant tota la legislatura del govern del PP. 

I afegim nosaltres: Com es pot vore, la demagògia i les ganes de confondre als veïns és l'única actuació política que coneix el PP actual de Tavernes. Lamentable. 

14 comentaris:

Anònim ha dit...

Veritats a mitges, situacions on s'insinua o es deixa caure coses que no són certes, sense proves i sabent que no són certes, atacs personals, atacs i insults a familiars amb l'única finalitat que l'actual alcalde acabe cansat de la situació i decidisca marxar (jo ja ho havera fet i ací us quedeu). Com no poden trobar cap pega a la gestió, o se la inventen o provoquen
una situació constant de tensió i atac personal per veure si així l'alcalde decideix que ja està bé, marxa i ells poden tornar a entrar a mangonejar com han fet sempre. Perquè no tenen més arguments i veuen que és l'única manera de fer fora un bon alcalde, honrat i millor gestor. Uns altres alcaldes, per menys, "s'han sentit" intimidats i han presentat denúncies i han dit que els fills han necessitat assistència psicològica per quatre xiulets i una casserolada. Esperem que l'actual alcalde aguante la pressió, que n'és molta, i que la resta del poble es done compte del que està fent per tots.

Anònim ha dit...

Perque no parlen de la piscina, ( valoració 0 ) parking, palmeres, urbanizació ilegal del Vergeret, canon del aigua, la factura nova del fem etc.etc. Com podem ser tan populistes i intentar enganyar als ciudadans. Si van deixar en presupostos barbaros al poble mes net que un cuc. Patetic.

Anònim ha dit...

Totalmente de acuerdo con el primer comentario. Pero en la Policía Local tenemos un precedente claro de las presiones y bajas forzadas en un Jefe de Policía Local. Recordemos al Jefe de policía en la era de Eduardo Bononad y los enfrentamientos internos de la plantilla; ya en el poder el PP, ese Jefe acabó jubilándose no demasiado mayor por problemas de salud, cuyo origen no es difícil conocer por los que vivimos en este pueblo. Desde ese momento pusieron el PP a quien ellos quisieron al frente de la Policía, uno muy allegado al propio PP, que fue sustituido en 2011 por el que esta ahora al frente. Desde el mismo día que se incorporó que ese Jefe es diana de los ataques feroces del PP en prensa, redes sociales y en los plenarios. ¿Siguen la misma táctica? ¿Conseguirán que este funcionario se canse y se vaya fuera o caiga enfermo? ¿A quién quieren poner de Jefe los del PP? Pues, para los que vivimos en este pueblo, tampoco resulta muy difícil decirlo y acertar. Esas son las formas del PP y de sus incondicionales.

Anònim ha dit...

O eres dels amics o dels seus criats o no pots treballar tranquil. Açi qui mana no es qui el tria el poble. O qui seu pensat que sou? A l'altra satreviu a ser de un altre partit, pensàveu que no hi hauria conseqüències?

Anònim ha dit...

El dissabte passat de matí, anava amb el meu cotxe pel passeig colon, vaig vore al Jefe de policia dirigint el trànsit. També el vaig vore en processons de setmana sants, festes majors, en festivals este estiu. Com tot treballador tindrà una jornada i si fa estes coses fora de la seua jornada, no em pareix mal que ho cobre. Jo també cobre hores extra quan faig coses fora de la meua jornada. A qui treballe fora d'hores, que les cobre. La veritat és que eixe home sempre ix en les provincies donant-li canya. No sé que li haurà fet als del PP o als munisipals, però està clar que no el volen gens.

Veïna ha dit...

De això se'n diu persecussió i quan arriba a afectar l'estabilitat i salut de la persona es pot enquadrar en "El nuevo delito de acoso ilegítimo o stalking (art. 172 ter CP)". Això en el aspecte legal, perquè en el ètic se'n diu "finament" ser una mala persona; i vulgarment ser un fill.... Clar que a eixa gent la paraula ètica li deu sonar a xinés.

Anònim ha dit...

Lo que no sabe la ciudadanía es que el PP presumptamente tiene un sindicato aliado dentro de la Policía que se llama SPPLB los cuales junto a agentes presumptamente afines al PP son los que tienen la mision de atacar al actual Gobierno a través del Jefe actúal.

Anònim ha dit...

Ostras,que important Compromís,que fa crear al PP un sindicat en contra seua... deu de ser molt convincent eixe s7ndicat,que convenç tots els agents que tan bé tracta compromís i els seus càrrecs de confiança perque així i tot s'afilien i es postulen a favor.

Anònim ha dit...

Es diu que va passar fa anys. Hi ha un funcionari, que era policia, al que presumptament casi se'l carreguen per opositar i guanyar la plaça de oficial. Una plaça que presumptament la tenien reservada per a un d'ells, i es diu que eixe presumpte assejament podria ser la causa d'un atac al cor que el va retirar de l'oposició. Això sempre s'ha dit.

Anònim ha dit...

Compromís no es tan important per fer crear un sindicat i que vaja en la seua contra. El comentari que hi ha no diu res d'això. El SPPB (Sindicat de Policies Locals i Bombers) existix d'abans de Compromís i també sabem tots quina ideologia te, i tot el mon sap qui esta afiliat en Tavernes a eixe sindicat..
El comentari nomes dia que el PP presumptament usa eixe sindicat tan pròxim ideologicament per atacar al Govern de Compromis a través de l'atac a l'actual Jefe.
No inventes.

Veïna ha dit...

Anònim de les 12'52: Per al PP Compromís sí que és important. No que haja creat un sindicat en contra seua, però sí que utilitze eixe i tots els seus mitjans afins per perjudicar-lo, perquè és l'adversari (ells segurament consideren l'enemic) a batre. A Tavernes els han llevat la cadira, i quan un porta molts anys en la cadira acaba pensant que el moble és seu i que li l'han furtat. A la Generalitat també, i això representa molta gent ressentida i sense cadira on seure. És veritat que a la Generalitat ha sigut amb companyia d'un altre partit; però l' altre no és tan dolent perquè als menys, els seus dirigents, els han permés quedar-se amb el govern central ( sembla que contra l'opinió de molts militants i encara més votants), ells sabran el perquè han permés que un partit amb tants casos de corrupció i fortes presumpcions de delictes electorals governe Espanya.

Anònim ha dit...

Segons diuen la situacio a la policia local es de "guerra civil" y no crec que siga sols per temes de si PP o Compromis, imagine que cadascu tindra les seues idees y cada municipal votara a qui li done la gana i lo que de veres no entenc, es com en els blogs del poble tan de un partit com de l´altre no s´explique que esta passant realment.

Anònim ha dit...

Lo que diu la veina te tota la rao, en estat manan molts anys, tots ple de corrupteles i mordides i no poden asimilar democraticament que ya no manen i tots son mentires. Pero aportar no aporten res a nivell del poble, ara sa vist en les corts, en votat en contra del colector que tanta falta fá en Tavernes .

Anònim ha dit...

Anónimo de las 19'49: no hay guerra civil alguna. Lo que pasa es que un grupo de gente no asume que tiene el puesto para trabajar, no para hacer lo que le de la gana. Estan acostumbrados a que nadie les mande, hacían lo que querían, esto siempre a un precio tasado. En el momento que se impone que deben trabajar por lo que se les paga, hacer lo que se les mande, sin ceder a chantages ni presiones, te encuentras con publicación en prensa, ataques en plenario y todo esta "basura" que no guerra. Más arriba tienes un par de casos de como se las gasta esta gente, pues incluso hacen "dimitir" al jefe que había; en cuanto estaba el otro, nada pasaba y todos a vivir, pero cuando viene otro y les dice que de eso nada, viene el lío.
Así que de guerra civil nada, simplemente es otro acoso y derribo más.