L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dimecres, 4 de gener del 2017

Els patges reials arriben avui a Tavernes


Els patges dels Reis de l'Orient arriben aquesta vesprada a Tavernes, a la Plaça Major, a partir de les 19 hores i hi atendran els xiquets i xiquets que s'hi acosten i els duguen les cartes a Ses Majestats.

Tot està a punt perquè aquesta vesprada els xiquets i xiquetes tinguen el primer dia il·lusionant amb eixa arribada dels emissaris dels Reis d'Orient. Com tothom sap, són els patges els encarregats d'arreplegar els centenars de cartes dels xiquets i xiquetes de Tavernes i fer-les arribar a la seua destinació per tal que demà dijous, a la nit, els Reis de l'Orient puguen complir els seus desitjos.

Això sí, sempre amb el condicionant de haver-se portat bé durant l'any i no oblidar-se als balcons de la palla i les garrofes per als seus rossins, com marca la tradició.

Recordem que, organitzat per la Federació de Falles de Tavernes, demà a partir de les 18 hores està anunciada la cavalcada reial que desenvoluparà el tema "Retorn al País de Mai Més" amb carrosses on podrem vore una càmera gegant, el vaixell amb rodes del Capità Garfi, a més del llit de Peter Pan i que comptarà amb la participació de 200 persones en la posada en escena.

Després del recorregut pels carrers de la ciutat a la Plaça Major tindrà lloc l'espectacle "Retorn al País de Mai Més", amb participació dels personatges de la factoria  Disney. 

Els Reis de l'Orient a la platja 

Els reis de l'Orient faran una primera parada oficial la platja per visitar els xiquets que hi viuen. Serà a les 12 a l'Escoleta,  un lloc on a partir de les 10'30 del matí estarà obert amb jocs per als menuts