L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 31 de gener del 2017

Els col·legis públics de Tavernes sol·liciten la jornada contínua.


Els CEIPS públics de Tavernes han presentat la seua sol·licitud a la Conselleria d'Educació per a adaptar el seu horari a la jornada contínua, que consisteix a concentrar les sessions lectives (classes i esbarjos) en horari de matí.  

Els centres públics de Tavernes es troben entre els 362 (públics i concertats) que han sol·licitat la jornada contínua en el País Valencià. 

Els centres valencians tenen l'oportunitat d'adaptar la seua organització escolar des del juny passat.  Una vegada rebudes les peticions, la direcció territorial de cada província a traves de la Inspecció  realitzarà un informe a la Direcció general de Política Educativa, que traslladarà als centres abans del 15 de març una resolució que en cas que siga favorable els autoritzarà a iniciar el procés de consulta a les famílies.

La votació dels pares se celebrarà el 4 d'abril i el canvi només tirarà endavant si el recolza almenys el 55% del cens total del col·legi. L'endemà es remetran els resultats de l'escrutini a la Direcció General de Política Educativa que abans del procés d'admissió donarà  l'autorització definitiva per a aplicar el nou horari a partir d'octubre.

L'autorització definitiva és  per períodes de tres cursos acadèmics renovables, sempre que els resultats s'ajusten a les millores previstes en el pla.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Sembla que els inconvenients no es comenten per part de la comunitat educativa. Es important prendre la decisió pensant en el millor per als xiquets:
http://www.levante-emv.com/comunitat-valenciana/2016/09/15/pediatras-alertan-jornada-continua-dana/1467059.html

Anònim ha dit...

https://blogjornadaescolar.wordpress.com/2011/02/18/cuatro-razones-por-las-que-los-padres-no-deben-elegir-la-jornada-escolar-de-los-alumnos/

Anònim ha dit...

I si entra en vigor a partir del curs següent, que passa en els vots dels pares que anem a matricular als nostres fills per primera vegada... no tenim dret a votar lo que serà millor per als nostres fills?.Molt injust.
Com bé diu anònim, hi ha molts inconvenients que no estàn tinguent en compte i no miren el bé dels xiquets, sols el bé que tindràn ela professors en jornada contínua.