L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 19 de gener del 2017

El president de la Generalitat visita l'estand de Tavernes a FITUR

L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, i el regidor de Turisme, Josep Llàcer, han estat els representants municipals encarregat de rebre al president de la Generalitat, Ximo Puig, en la visita a l’estand de la Valldigna.

L’estand de la Valldigna, on s'ubica Tavernes, ha estat visitat pel president de la Generalitat, Ximo Puig, la vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, el president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, i la vicepresidenta de la Diputació, Maria Josep Amigó, que al igual que han fet amb l'estand de la Valldigna, han recorregut els municipis que tenen representació a FITUR.

La visita de les màximes autoritats valencianes ha tingut lloc dins dels actes dedicats a la nostra comunitat en la Fira Internacional de Turisme (FITUR).