L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 26 de gener del 2017

El Pla de Camins i Vials 2016-17 beneficia els pobles de la Valldigna


La Diputació de València,  a través del Pla de Camins i Vials 2016-2017 (PCV), oferirà una subvenció a Tavernes de 78.779 euros. La Diputació ha establit aquest pla, segons indicava el seu president Jorge Rodríguez, segons uns criteris diferents que “son el final del clientelisme en la concessió d’ajudes en repartir les ajudes amb criteris justos i coherents amb els programes i no segons el color polític dels Ajuntaments”. 

Tavernes rep la quantitat de 78.779 euros però les ajudes també arriben als altres pobles de la Valldigna i Barx rebrà 25.500, Benifairó 29.672 i Simat 39.335 euros. 

En el Pla de Camins i Vials 2016-2017, la Diputació aposta per quatre variables i no nomes pel nombre d’habitants, que ara només és el 25% en la determinació de l’assignació. Així en el cas d’ajuntament de menys de 50.000 habitants, cas de Tavernes i la resta de la Valldigna, reben una part fixa, que és el 35%, i s’hi introdueixen criteris mitjançant els quals reben més qui més longitud de camins tinga i major superfície de terme municipal.

 També els Ajuntament triaran si la inversió serà en camins rurals o en carrers, i s’inclou la compra de maquinària per a construcció  o conservació de camins. Precisament la compra de maquinaria és un dels punts bàsics que inclou el PCV, a més de pavimentació de camins i vies de titularitat municipal i reasfaltat de vies urbanes.

Segons informació publicada en Levante-EMV

1 comentari:

Anònim ha dit...

Molt bé, per la Diputació que mira per tots els pobles, no com antes que miraven per els pobles del PP.