L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

diumenge, 1 de gener del 2017

Doncs sí, són molts els que s'hi apuntaren i gaudiren de valent.

 

Com acabem de dir al titular: Sí, són molts els que s'hi apuntaren a celebrar l'arribada de l'Any Nou a l'envelat que havia instal·lat l'Ajuntament i en col·laboració amb els hostalers de la plaça la nit esdevingué una gran festa, molt animada i amb bona música segons la valoració que feien els participants.

Va ser la festa més gran i millor, sota tots els conceptes, de les que s'han celebrat fins ara a la Plaça Major la nit de Cap d'Any, i amb un envelat de gom a gom  va resultar una bona alternativa per a gent major, però sobre tot per famílies amb fills fins l'edat preadolescent, que també s'ho passaren bé acompanyant els pares.

La previsió de l'Ajuntament d'instal·lar un envelat més gran ha estat tot un encert i esperem que, una vegada vista la resposta dels veïns, l'any que ve els centenars de persones d'anit augment fins els milers.  I com ja va dir la regidora de regidora de Cultura i Festes, Encar Mifsud, la celebració ha estat possible per "la implicació dels bars i restaurants de la plaça Major".

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Éxito total,a las tres que me fuí la carpa estaba aún a tope, no como cuando mandava el PP que a las dos como mucho, a casa todos congelados de frío, y eso si había música, si no a las doce campanadas y a casa. Y todo ello con la tranquilidad de que nuestros hijos no esten por ahí con el coche, si no en el Festivern.
Ha tenido que ser un gobierno de Compromís el que haya dado vida a la plaza con una buena alternativa al Festivern, y vida al pueblo con éste, enhorabuena.

Anònim ha dit...

Va estar molt be

Anònim ha dit...

A per l'any que ve!!!!

Anònim ha dit...

Jo també vaig estar i m'ho vaig passar molt bé, ho considere una bona alternativa al Festivern. Bona música i variadeta, el dj Particula ho va fer molt bé. Espere que ho facen més vegades.