L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 29 de gener del 2017

Compromís demana en la Senat les millores de la N-332 al pas pel terme de Tavernes

Volcada de camió entre Tavernes i Favara en la N-332
Els senadors de Compromís, Carles Mulet i Jordi Navarrete, han reclamat al Govern de Rajoy que  licite enguany la duplicació de la N-332 en la comarca Safor-Valldigna, un projecte que es va publicar en el BOE en el 2009 i que no s'ha avançat.

Els senadors nacionalistes  han indicat en l'escrit que l'A-36 comunica zones amb gran afluència turística i precisa ser completada. Per això demanen que s'incloga un pressupost i sense tardar per als trams Favara-Xeresa i Verger-Oliva, sense dotació pressupostària.

Accident entre Tavernes i Xeraco en la N-332

El tram Favara-Xeresa  afecta directament a Tavernes amb punts negres com el Massalari, i en el tram els senadors de Compromís recorden que la situació és especialment greu perquè se segueixen produint accidents greus.  

Aquest lloc és molt conflictiu, un punt negre que suma cinc morts i més d'una vintena de ferits. Una estadística esgarrifosa: en l'última dècada cinc accidents mortals s'han produït entre els quilòmetres 238 i 239 de la N-332, sense oblidar quantitat d'accidents amb ferits, com el del 2013 amb sis ferits en un mateix xoc, i altres amb només danys materials.  Però sembla ser que no són encara prou accidentes i danys personals per fer que, d'una vegada, el Ministeri de Foment o el govern de l'estat de Rajoy actuen.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja seria hora. Masa accidents.

Anònim ha dit...

Pero com sempre el PP anira en contra dels interessos valencians i de nostre poble.