L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 2 de gener del 2017

AVANÇ: Informació sobre la cavalcada de Reis d'Orient a Tavernes el dijous, dia 5.



Els Reis de l'Orient arribaran el dia 5 a Tavernes per la vesprada i ho faran com a protagonistes de la cavalcada organitzada per les falles valleres i on el cinema serà el gran motiu central en la recepció i acompanyament pels carrers a Ses Majestats. 

El "Retorn al País de Mai Més" centrarà la segona part de la cavalcada, amb carrosses on podrem vore una càmera gegant, el vaixell amb rodes del Capità Garfi, a més del llit de Peter Pan. Tots motius al·lusius del món de fantasia d'aquesta pel·lícula  i on està previst que hi participen més de 200 persones en la posada en escena.

Com és tradicional, la cavalcada es formarà a partir de les 18 hores davant del poliesportiu per seguir el trajecte habitual pels carrers de Tavernes (Passeig Colom, el Prado, Carrer València, Carrer Major i confluir a la Plaça Major) fins arribar a l'Ajuntament on seran rebuts per les autoritats presidides per l'alcalde que lliurarà a Ses Majestats la clau de la ciutat.


Cal dir que la primera part de la cavalcada tindrà com a eix central la carrossa de la Fallera Major de Tavernes,  junt a la banda de la SIUM, membres de l'agrupació de Cornetes El Fenix i els cavallistes de l'associació local d'Amics dels Cavalls.

Cal remarcar que a més de les quatre carrosses, hi ha el llit de Peter Pan, el vaixell del capita Garfi i el camió amb globus per repartir als xiquets de la ciutat. 

Després del discurs dels Reis de l'Orient a la Plaça Major tindrà lloc l'espectacle "Retorn al País de Mai Més", amb participació dels personatges de la factoria  Disney. 

Els Reis de l'Orient a la platja 

Els reis de l'Orient faran un descans a la platja per visitar els xiquets que hi viuen. Serà a les 12 a l'Escoleta,  un lloc on a partir de les 10'30 del matí estarà obert amb jocs per als menuts

Els patges de Ses Majestats estaran dimecres, a partir de les 19 hores, a la porta de l'Ajuntament per arreplegar les cartes dels xiquets i xiquetes de Tavernes.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

¡Viva Gaspar, Melchor y Baltasar! ¡Vivan los reyes!

Anònim ha dit...

Tinc ganes de vore esta cavalcada. Les Falles ho fan sempre espectacular.

Anònim ha dit...

¿ Este año no es Aceplat quienes organizan lo de la playa ? ¿ Por qué ?