L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 19 de gener del 2017

AEMET activa alerta taronja en el litoral de la Safor-Valldigna per pluges, vent i temporal marítim





Avui dijous, l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) ha activat l'alerta roja per risc extrem de nevades que podrien acumular fins a 25 centímetres de neu en els comarques valencianes del nord. No s’esperen, d’acord amb aquesta previsió, nevades ni a Tavernes ni a la Valldigna.

La situació d'emergència en eixa zona ha començat a les deu d'aquest matí i es perllongarà fins a les 10.00 hores de demà divendres, quan baixarà a nivell taronja (risc important) per nevades que podrien arribar a acumular fins a 15 centímetres. AEMET indica que la cota de neu se situarà en 300-400 metres encara que "progressivament anirà ascendint fins a situar-se entre 600 i 800 metres per fi del dia".

Les comarques del nord tenen també preemergència per pluges, sobretot en la zona de València Ciutat i comarques mes al nord, que podrien deixar fins a 60 mm fins a aquesta mitjanit.

El litoral també està en situació d'emergència (alerta taronja) per temporal marítim. Respecte al litoral de la comarca de la Safor-Valldigna, ha començat amb preemergència per pluges, vent i temporal marítim, però el  temporal adquirirà més violència a partir de les 18.00 hores, quan el nivell d'alerta puja a taronja (risc important).

Demà divendres,  es prolongarà i es podrien registrar precipitacions de fins a 60 mm abans de la mitjanit del dissabte, que és quan es desactiva l'alerta groga.

A la Safor-Valldigna també demà divendres seguirà la preemergència per pluges i temporal de mar, que de nou passarà a adquirir major importància a partir de les 6.00 hores del dissabte.

Dissabte baixa l'alerta per fenòmens en la costa baixa a groc (risc) fins a les sis del matí i de nou s'elevarà a taronja (risc important) al llarg del dia, quan l'Agència Estatal de Meteorologia espera vent del nord-est amb ones de 4 a 5 metres.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

La webcam de la platja no funciona.
Una llastima no poder vore el temporal.

Anònim ha dit...

Ara si que desapareix la platja de la Goleta.