L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

divendres, 23 de desembre del 2016

Vídeo: Execució de la millora del Carrer La Barca-Sequers





L'ajuntament executa actualment el projecte “Reurbanització del Carrer la Barca en el tram de la zona Sequers” com a fruit de les propostes de les reunions de barri veïnals. L’execució de l’obra importa invertir 200.000 euros per solucionar un conjunt de problemes que té des de fa dècades el carrer i on anteriors governs mai no havien actuat. Es tracta dels efectes dels arbres que aixequen les voreres, les destrossen i les deixen en molts trams intransitables amb evident perill de caigudes per als vianants, per tant s'està precedint a la reparació general d’eixes voreres. 

El projecte va ser aprovat en el plenari de juliol i en la votació va ser el PP l'únic partit que no va aprovar l'execució del projecte.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Com a veí del carrer la barca a la zona dels sequers m'alegra que es reparen les destrosses que han ocasionat els arbres, hi han zones en les que un vianant amb mobilitat disminuïda ho pot passar mal, concretament enfront del que s'està reparant.
Però també he de posar de manifest que amb aquesta reforma s'han perdut llocs d'aparcament.
Tinc l'esperança de que les properes obres no ens lleven més llocs per a aparcar als veins.

Anònim ha dit...

Cal aplaudir que la prioritat siguen les persones i no els cotxes, i en eixa zona són xalets i tots tenen la seua cotxera individual. Allí no hi ha finques grans amb centenars de famílies com per exemple el Vergeret que necessiten carrers i carrers per aparcar.Jo si visquera estaria content per guanyar espais als vianants i per tant no comprenc les queixes d'un veí, si realment és un veí d'allí. Ara sobre gustos, colors.

Anònim ha dit...

A l'anònim de les 8:51:
Entenc que al no ser veí no comprengues les queixes, solament intentava ser constructiu. Una queixa no tan constructiva podria ser "fa uns pocs mesos que ha pintat tot el carrer per a res, ara s'haurà de repintar de nou, diners tirats al fem"
Però entenc que de vegades eixes coses passen, i si es fa un concurs per a pintar tots els carrers, s'han de pintar TOTS, si no seria prevaricar.

Si fores veí, et fixaries amb les finques que hi ha (La plaça dels furs i a la de "Juan Carlos I" són tot finques)

D'una banda també t'he de dir que els problemes d'aparcament no són gens greus de moment, principalment perquè a la part final del passeig hi ha poca densitat de població.
Per això he dit que tinc l'esperança de què les obres no continuen llevant llocs. A partir de les 7 de la vesprada entre setmana hi ha dies que costa aparcar, però no és cap problema greu (aquests dies costa un poc més a causa de les obres, però s'entén)

D'altra banda estic molt content que el consistori pense amb els vianants, però justament eixe tram del carrer la barca té dos carrers paral·lels que són exclusivament per a vianants, el Passeig dels Sequers i el Carrer Solidaritat (amb la seua prolongació). És una cosa que els veïns sabem ( aquesta informació està al teu abast a google maps).
També pot veure en quin estat es troben les voreres per als vianants al carrer solidaritat:
https://goo.gl/maps/DFpsHxuFMTE2

El problema que tenen els vianants és pels arbres que han trencat la vorera i hi ha llocs on li costaria passar a una persona amb cadira de rodes, per exemple, no per què calen voreres més amples.

Per acabar voldria posar de manifest que pense que és una bona idea reparar les voreres però també em sembla malament perquè:
-Pot afegir un problema on no hi havia (reducció de llocs d'aparcament)
-No soluciona cap problema de mancança de carrers solament per a vianants, aquesta necessitat està coberta.
Gràcies.

Anònim ha dit...

Espere q també s'enrecprden d'altres zones del poble, q tambe tenen eixe mateix problema dels arbres