L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.151
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 55.708

dimarts, 27 de desembre de 2016

Torneig de Nadal de Tennis de Taula

Tots els participants
El Torneig de Nadal de Tennis de Taula que organitza la regidoria d'Esports en les categories benjamins, alevins i infantils ha tingut un bon èxit de participació en haver-se presentat a les partides un total de 76 participants entre xiquets i xiquetes.

Els campions
Les partides s'han jugat a la modalitat d'eliminació fins arribar als finalistes. Cal indicar que alevins i benjamins femení han jugat juntes. El resultat final del torneig ha estat el següent:


Infantils:
Masculí: 1º   Adria Gascón - 2º Batiste Bo
Femení: 1ª Ana Cantús - 1ª Aida Vercher. 

Alevins 
Masculí: 1º   Ruben Vieco -  2º Hugo Carbo
Femení: 1ª Clara Gascón  - 2º Jossi Sanchez 

Benjamí 
Masculí: 1º   Guillem Cantús - 2º  Carles Gimeno.

Una de les partides
Els xiquets i xiquetes participants han rebut obsequis de Frutas Bolló i una bossa amb diversos regals de l'Àrea de Turisme de la Diputació. També els tres primers classificats per categoria han rebut un trofeu commemoratiu.

Aquest campionat ha comptat amb la col·laboració de Turisme de la Diputació de València, Frutas Bollo, Cafeteria el Murciano, Aguas Lanjaron i Atmosfera Sport.