L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 3 de desembre del 2016

Tavernes celebra el nomenament de les falles com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat


 La Federació de Falles de Tavernes va celebrar ahir a la plaça de la Casa de la Cultura el nomenament de les falles com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat de la UNESCO. L'acte va comptar amb la presència de la Fallera Major de Tavernes, Carol Pérez, president de la Federació Salvador Talens, cort d'honor i fallers majors de les falles valleres, i una representació de l'Ajuntament.


La regidora de Cultura, Encar Mifsud, de Compromís, va dirigir unes paraules als fallers i fallers que s'havien congregat a la plaça, va donar l'enhorabona a tots pel nomenament, i el reconeixement de la UNESCO, va recordar que la consecució d'aquest nomenament és el resultat de molts anys de treballs i esforços, que donava un nou impuls a la festa i va demanar a les falles de Tavernes que en la pròxima edició recorden que tots no són fallers i  la festa s'ha de viure des del respecte als demés veïns.


Tots els fallers presents es col·locaren en les escalinates de la Casa de la Cultura per a la foto de família.  Posteriorment es va disparar un castell de focs artificials.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Això diu que era un valencià que deia ser valencià mentre l’interessava dir que era valencià…