L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.151
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 55.708

dimecres, 28 de desembre de 2016

Per a tota la família "Cuentos de cuentos" demà dijous a les 12 hores

foto de Ajuntament de Tavernes de la Valldigna.


Félix Albo, pseudònim de Félix Calatayud, nascut a Albaida, és un narrador oral i també escriptor, que ha participat en els festivals de narracions oral estatals i internacionals més prestigiosos. Disenya, dirigeix, crea i representa els seus espectacles.

En "Cuentos de cuentos" Albo relatarà als més menuts històries màgiques de dragons sense dents, cocodrils amb ullals, tortugues tardones o iaies molt ferotges, fins deixar bocabadats al públic que el dijous, dia 29, a partir de les 12 del migdia, vaja a la Biblioteca a gaudir d'aquests contes infantils.