L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.151
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 55.708

dilluns, 19 de desembre de 2016

No és cap riu, encara que ho semble: és el Camí ReialLes pluges, com hem dit en un altre moment, han obligat a tallar el Camí Reial, és a dir, la carretera Natzaret-Oliva en el tram entre la rodona de la platja de Tavernes i Cullera. El Camí Reial en molts trams del seu recorregut sembla un riu.

El tram que va des de la rodona de la platja fins al riu Vaca i continua a Xeraco també presentava problemes perquè en quasi tot el trajecte duia fa un pam d'aigua i les séquies dels costats, com es veu a les fotografies, eren plenes de gom a gom.Els horts del voltant es veien tots plens d'aigua i els camins locals que donen a la carretera en molts casos servien de desaigüe dels horts, omplint més encara el Camí Reial.

Feia anys que un període de pluges com aquest no es coneixia. I els mals resultats d'aquestes pluges les pagarà el llaurador que, molt ens temem, a una mala temporada de les taronges igual haurà de sumar la caiguda general per la humitat i massa aigua acumulada en els horts. 

Després de vore aquestes fotografies, els vídeos que hem publicat i totes les imatges sobre el Vaca que inunden les xarxes socials un no compren com hi ha tècnics a Madrid i al Ministeri d'Agricultura que han estat capaços de consentir i acceptar que el govern de Rajoy haja llançat a la paperera el projecte de millora i laminació del Vaca.