L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 13 de desembre del 2016

Menys IVA per a productes d’higiene femenina i bolquers de bebès i adults



Compromís demana avui en el Senat un conjunt de modificacions de l'IVA per a reduir el preu dels subministraments bàsics i productes d'higiene íntima.

El senador de Compromís, Jordi Navarrete ,defensarà avui entre altres mesures un tipus d'IVA reduït a tots els subministraments bàsics (calefacció, gas, electricitat) i incorporar l'IVA superreduït  (del 4%) als mitjans de transport individual de tracció humana (bicicletes, patins, monopatins, etc.), accessoris de seguretat i serveis de reparació relacionats.
 

També es demana per als productes d'higiene intima, com compreses, tampons i bolquers per a bebès i adults o productes mèdics i ortopèdics per a persones discapacitades.  Cal recordar que el govern de Rajoy grava eixos productes com als de luxe. 


També defensarà un IVA superreduït del 4% als serveis de transport col·lectiu  terrestre i marítim de viatgers dins del mateix municipi, als elements de les energies renovables, productes i serveis culturals, productes i serveis escolars o la connexió a Internet.


Compromís proposa també acabar amb l'exempció de l'IVA i de l'Impost de Matriculació dels  iots i de les avionetes d'esbarjo creat pel ministre Montoro (PP) en el 2013 i una nova fiscalitat (del 25%) per als articles de luxe.