L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 7 de desembre del 2016

L'ESTAT DE LA QÜESTIO: Mediocritat és no complir les obligacions i mediocritat és anar contra els interessos de Tavernes


Netejar el riu Vaca no té cap mèrit extraordinari. Que Javier Escrihuela, actual regidor d’Agricultura de Compromís, haja netejat el riu, el Vadell i el Caixer Riuet que portava anys i anys sense netejar no és cap mèrit extraordinari. Nosaltres no hem dit mai que ho siga. 

Nosaltres hem preguntat: ¿Què hauria passat si l’Ajuntament hagués esperat a que Confederació acomplirà la seua obligació de netejar el riu i séquies? ¿Hauríem nadat d’esqueneta, com se sol dir, en la part baixa de Tavernes? I després hem dit, com està reconeixent tot el món, el PP inclòs, va ser una faena ben feta. I que s’ha notat, o sinó que li ho pregunten als propietaris de terres prop del Vadell.

El Vaca no se n’ha eixit de mare, i tampoc nosaltres en l’explicació com vol fer creure el blog afí al PP: simplement hem explicat les coses. Estem orgullosos de què ens diguen mediocres per cantar-los la veritats. Qüestió a banda és que no sàpiguen comprendre l'objectiu d'un article.

 Ara igual és potser l'han comprés massa bé: nosaltres aprofitàvem un fet per recordar que la tasca de neteja de rius i barrancs li correspon a la Confederació. I la Confederació no ha netejat. I no nomes enguany, sinó any rere any.

La Confederació del Xúquer és un organisme de l’Estat. Depén del govern que ara ostenta el PP i Rajoy. I ells no han netejat el riu, quan era la seua responsabilitat i la seua obligació, no del regidor, no de Tavernes.
 
I és la Confederació del Xúquer, que depèn del govern del PP de l’estat, qui no ha fet res en  anys per solucionar els camins de vora riu, que es clavillen i s’obrin perquè no hi manteniment de les motes del riu. I això es faena i obligació de la Confederació.

 I és la Confederació qui no ha dut a cap el projecte de millora i laminació del riu Vaca, que és la seua responsabilitat i obligació, compartida amb l’estat, o siga del govern del PP de Rajoy, que va ser qui en el 2011 va paralitzar l’adjudicació del projecte. Atenció estem dient l’adjudicació: el projecte estava redactat i aprovat.

I eixe és el problema i la clau del nostre article: que era una crítica a la falta de responsabilitat, a la deixadesa en les tasques, no complir les seues obligacions de la Confederació i de l’Estat com entitat superior responsable. 

I d'això els acòlits del PP no en volen ni sentir parlar. No volen que els ciutadans i ciutadanes sàpiguen que l’Ajuntament ha assumit les obligacions que la Confederació i l’Estat no compleixen. I damunt la neteja es paga amb els diners de l’Ajuntament, com es va pagar a l’estiu rebaixar l’escaló de la Goleta, quan era obligació de Costes, un altre organisme depenent del govern del PP de Rajoy. 

I com sempre, la tàctica és  matar al missatger i acusar-nos de mediocritat per dir les coses clares. A vore qui li fa creure eixa mediocritat als 4.925 lectors de les noticies que vam tindre ahir dilluns.

Mediocritat és no adonar-se'n que la gent no està boja, i veu i sap precisament en quin costat hi ha la mediocritat: en no complir les obligacions que per llei tenen encomanades i això és el que està fent la Confederació i el govern de Rajoy en els casos que parlem.

En el cas de PP de Tavernes ¿cal més mediocritat que no reconèixer les coses? ¿Cal més mediocritat que no voler acceptar i admetre que el govern del PP a Madrid té a Tavernes abandonat? Cal més mediocritat que defensar el partit per damunt dels interessos de Tavernes? I després diuen que defensen els interessos del poble. Eixa és la veritable mediocritat i no la informació clara dels fets, com ací férem. Nosaltres no som els mediocres.

Ja és prou lamentable que una vegada més, el PP de Tavernes tanque els ulls i es gire d’esquena davant els nostres problemes i es pose a defensar el seu partit per damunt dels interessos del poble.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

El pp de Tavernes ja fa temps que és mediocre, des de Eugenio cap a huí de forment ni un gra i Eva està fent bo a Vidal.

Anònim ha dit...

Teniu tota la raó. El PP de Tavernes ja fa temps que és mediocre i irresponsable en no fer res del que te que fer pel poble.

Anònim ha dit...

Que ha pasat? No entenc lo de la mediocritat.

Anònim ha dit...

Estat de la qüestió:

Ahir:
http://lacotorradelavall.blogspot.com.es/2016/12/que-hauria-passat-si-lajuntament-no.html?m=1

Hui:

http://www.eldiaridetavernes.es/2016/12/no-siguem-mediocres.html?m=1

i ara:

http://lacotorradelavall.blogspot.com.es/2016/12/lestat-de-la-questio-mediocritat-es-no.html?m=1

Un debat molt interessant si s'analitza des del punt de vista dels arguments aportats per cadascú, sobre què se sustenten i les intencions que palesen.

Veïna ha dit...

Jo diria que està més que amortizada la màquina que es va comprar pel regidor d'agricultura per a netejar el riu.

Anònim ha dit...

No hace nada de mas,el concejal de agricultura. Cumple con su obligacion. No os pongais tenias medallas

La Cotorra de la Vall ha dit...

T'equivoques. El regidor no compleix la seua obligació, sinó que ha complit l'obligació que tenen altres, en aquest cas la Confederació, que ni la compleixen ni s'espera que ho facen, a pesar dels escrits que tots els anys els envien perquè procedisquen a netejar el riu i barrancs.

Però el tema de l'article no era eixe. Per tant no tire balons fora, com es diu en el futbol. No jugue al despiste.

El problema és que els organismes depenents de l'Estat han fet una completa deixadesa dels seus deures, de les seues obligacions i de les seues responsabilitats. I ha hagut el regidor d'anar a solucionar la papereta sense tindre cap obligació ni responsabilitat en la neteja del riu.

El que havia de fer és llegir millor el que hem publicat, on en cap moment parlem de medalles ni altres premis, i si que el govern del PP de Madrid i els seus organismes Confederació en el cas que parlem) no compleixen. No invente coses que mai no hem dit.

Anònim ha dit...

La més gran mediocritat ha sigut vore el temps perdut de tindre 4 anys un assessor del Partit Popular en Tavernes i no aportar res per al poble i que només es preocupara dels camps de gespa artificial dels pobles veïns. Això si que va ser una gran mediocritat.

Anònim ha dit...

Ara si que tenim un bon assessor en Diputació si. Lluis no perd el temps.