L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 15 de desembre del 2016

L'ESTAT DE LA QÜESTIÓ: Cal que expliquen a què juguen



Analitzem una nota de premsa del PP perquè no té rebuig i no sabem a què juga ni quins interessos defensa, si són els de Tavernes o els de la concessionària de la piscina. 

El partit causant del desastre de la concessió de la piscina, ara li demana a Compromís que “desbloquege com més promte millor” la paralització que fa anys pateix la instal·lació.

Ja veieu: ho demana el partit que en el plenari de maig no va votar a favor de l’inici de l’expropiació de la piscina. Ho demana el partit que en el plenari de setembre no va votar a favor de la consulta al Consell Jurídic. Ha estat a ¡la tercera!, en el ple extraordinari de novembre, després de vore que el Consell Jurídic avalava el procés de Compromís quan han reculat, perquè han vist que no tenien cap excusa ni argument per a no votar a favor. Eixe és el partit que ara dona presses als demés.

Encara sort que reconeix que l'incompliment per part de la concessionària és la causa de la paralització de la piscina. I ho reconeix després que el Consell Jurídic li done la raó a Compromís en el procediment.  Ho siga:  en l'incompliment i endarreriment no té res a vore el govern de Compromís, cosa que tots sabem massa.

Seguim. El que és inconcebible és que “sol·liciten al Govern de Compromís que en aquesta ocasió siguen dialogants”. Suposem que volen que siguen dialogants amb l’empresa concessionària - només s'ha de dialogar amb ella - i que ho diran de cara a la liquidació i el càlcul de les possibles indemnitzacions. 

Anem a pams. ¿Volen que Compromís faça com ells van fer en la liquidació de l’aparcament i que Tavernes pague el que demane la concessionària i “aquí paz y allà gloria”? ¿Vol dir que Compromís no ha de valorar a favor de Tavernes tots els danys i perjudicis que ha ocasionat el retard de vora sis anys pels incompliments de la concessionària? Esperem que Compromís no faça com van fer ells i defense els interessos del poble, i demane les indemnitzacions que calga per incompliment de terminis.

Liquidació justa sí, però regals com en l’aparcament no cap. Allí s'havia de pagar 2’4 milions perquè així ho va acordar el govern del PP. Sort que al final, les negociacions del govern de la passada legislatura ho van rebaixar a 1’8 milions i, a més sense pagar els interessos. I ens vam estalviar vora un milió del que havia acordat el PP.
 
Demanen promptitud a Compromís. De manera subtil es pot enganyar a Tavernes perquè en llegir-ho, es pot pensar que serà qüestió de setmanes. Millor que s’haguessen preocupat d’informar als ciutadans de que el procés pot ser llarg, i durar anys,  si la concessionària recorre a la via judicial, que serà el més segur. I explicar a Tavernes  que igual cal pagar vora 700.000 mil euros per acabar la instal·lació i reparar tot el que s’ha trencat.   

Eixe procés no els interessa explicar-lo:  així d’ací uns mesos podran fer una altra nota dient que Compromís no accelera els tràmits. Sembla ser què a això juguen ara després de no haver recolzat durant mig any la liquidació de la piscina.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ni tenen vergonya ni la coneixen, dignes peons del partit podrit. I simeón seguint-los el joc, que baixet està caiguent este xic.

Anònim ha dit...

El PP com sempre fen el numeret després del mal que ha fet en la piscina, parking, aigues potables (25 añys cobrats) etc. etc.etc. Lo primer que te que fer es dir al poble perque li va donar a construir la piscina a una empresa de valoració "0"

Veïna ha dit...

Ni cap ni peus, ni trellat ni forrellat. Aixó sí, ja la poden dir grossa que segur que ho els publiquen. Perquè serà? Com diu l'Ana Pastor eixos son els fets, seues les conclusions.