L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.221
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 56.750

dijous, 22 de desembre de 2016

L’Ajuntament ofereix tallers lúdics en Nadal per a xiquets amb necessitats educatives


L'ajuntament oferiex tallers lúdica a Nadal amb l'objectiu  que els xiquets amb necessitats especials tinguen un espai on desenvolupar la creativitat en estes festes, a partir del dia 27 de desembre.

La Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Tavernes ha organitzat per a les festes de Nadal dues setmanes de tallers lúdics dirigits a xiquets dependents, amb necessitats educatives especials.

És un espai d’oci creat per a l’entreteniment dels menors per tal que durant les vacances facen activitats diverses amb què desenvolupar la creativitat i millorar la integració social. Els xiquets faran manualitats, jocs, eixides i excursions per a gaudir del temps lliure.

El taller tindrà lloc durant els matins a partir del dia 27 en l’aula que s’ha habilitat en el Braç Treballador i estarà finançat amb recursos propis de l’Ajuntament.