L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 16 de desembre del 2016

L'Ajuntament inverteix 4.000 euros en nous llums per a rebre el Nadal

Ajuntament i carrer Major
La brigada municipal està acabant d’instal·lar la decoració nadalenca a la platja i al nucli urbà de Tavernes. Enguany es treballa amb llums nous, adquirits mitjançant una inversió de 4.000 euros.

L’Ajuntament, a més de la instal·lació dels llums nadalencs, completa la decoració amb la flor de Nadal, tot amb l'objectiu de donar una imatge més acollidora de la ciutat.

La il·luminació se situa en l’entorn de la plaça Major, en l’edifici de l’ajuntament i en el carrer Major, l’edifici de la Casa de la Cultura a la plaça de l’Escriptor Rafael Chirbes, el poliesportiu municipal, l’avinguda de les Germanies i la zona del Parc del Cantalot. En la zona dels Sequers s’il·luminarà el ficus de l’entrada a la població. També en la platja s’han col·locat llums en diversos punts, des de l’entrada, la zona de la Goleta i la zona sud.

Casa de la Cultura
Passeig del País Valencià
La Regidoria de Serveis Públics ha optat per adquirir nous llums amb una inversió de 4.000 euros. Tots els llums disposen de tecnologia LED per a respectar el medi ambient i estalviar en el consum energètic. Enguany seran blanques, però el pròxim any els operaris municipals treballaran per dotar-les de colorit.

L'ajuntament trenca així el costum de llogar els llums que hi havia fins ara i entre la inversió d'enguany la prevista l'any 2017 tindra tot el material en propietat i no destinar diners a lloguer. Eixe fet permetrà instal·lar tota la il·luminació amb una major planificació i s’evitarà el retard d’enguany, per la falta de disponibilitat de material, així com a conseqüència de la pluja i de les grues que s'han hagut de reparar.

Centre de Salut
La platja
 La brigada municipal continua per tant el seu treball amb la decoració per finalitzar tot el muntatge nadalenc. A partir del dia 22 de desembre es podran escoltar també les tradicionals cançons nadalenques pels voltants de la plaça Major dos vegades al dia, a les 12 i a les 18 hores.