L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.567
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 65.570

dilluns, 12 de desembre de 2016

L’Ajuntament de Tavernes s’adhereix a la campanya de vigilància i control d’alcoholèmia de la DGT

 
La Policia Local de Tavernes comença a partir de hui, dia 12 de desembre, la campanya especial de vigilància i control de la taxa d’alcohol en els conductors, que ha posat en marxa la Direcció General de Trànsit (DGT) entre els dies 12 al 18 de desembre. La campanya s’emmarca dins del calendari anual d’accions que la DGT realitza sobre seguretat viària. 

L’objectiu és conscienciar els ciutadans respecte del consum d’alcohol durant la conducció i contribuir a la disminució d’accidents durant estes dates. 
 
La regidora de Seguretat Ciutadana, Llum Sansaloni, ha assenyalat que “la campanya té un caràcter preventiu amb l’objectiu de conscienciar i evitar la conducció després de consumir alcohol, ja que les conseqüències poden ser molt greus, fins i tot mortals”. 
 
En un terç dels accidents mortals l’alcohol hi és present com a factor desencadenant. La seua presència en la conducció, depenent de la taxa, multiplica entre 2 i 15 el risc de tindre un accident. L’única taxa segura és 0,0%. 
 
Per esta raó, l’Ajuntament de Tavernes, a través de la Policia Local, s’ha adherit a esta campanya preventiva d’àmbit nacional.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

L'alcohol es el motiu de molts accidents. Hi ha que controlar.

Anònim ha dit...

Que vol dir "caràcter preventiu amb l’objectiu de conscienciar"?
Que sancionen a tots els infractors.