L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.591
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 65.454

divendres, 16 de desembre de 2016

L'Ajuntament acaba les obres en l'antiga escoleta Víctor Calatayud


L’Ajuntament ha  acaba les obres iniciades temps arrere en l’antiga escoleta Víctor Calatayud per a homologar-la com a centre de taller ocupacional.

Les obres han consistit a eixamplar una de les aules i adaptar els banys i l’itinerari a la normativa d’accessibilitat, amb un cost aproximat de 14.000 euros de fons propis de l’Ajuntament.

Totes aquestes obres les ha dutes a cap l'Ajuntament per adaptar les aules de manera que la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball l’homologue com a centre de taller ocupacional.

Les actuacions han servit per eliminar un barandat que hi havia entre dos classes i així aconseguir-ne una més gran de 45 metres com demana la normativa de taller ocupacional i una segona que fa de despatx. A més, s’han adaptat els banys i l’itinerari a la normativa d’accessibilitat.

Les obres tenen un objectiu clar: ampliar l’oferta formativa i poder accedir a noves subvencions per a millorar l’ocupabilitat de persones amb risc d’exclusió social, parats de llarga duració, dones i jóvens de Tavernes.