L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

divendres, 2 de desembre del 2016

La Unió Democràtica de Pensionistes homenatja a Toni Simó

La Unió Democràtica de Pensionistes (UDP) ha retut avui un homenatge al que va ser president de la associació comarcal i local Toni Simó. Dirigents de la UDP de les directives de la comarca i de la provincial, així com molts amics d'altres associacions locals i de Tavernes s'han sumat a un acte que ha resultat molt emotiu.
 

La personalitat i el bon fer al front de la UDP durant molts anys han estat lloats tant per la regidora de Serveis Socials, Noèlia Alberola, com pels directius que han parlat i han recordat i agraït la gran tasca que Toni Simó va fer al front de l'entitat i com va saber impulsar des de l'entitat local i comarcal el moviment associatiu dels pensionistes potenciant activitats i fent notar als associats que calia la unió per poder reivindicar millores per a la gent gran.


Els familiars deToni Simó han rebut una placa en reconeixement de tota la seua trajectòria. L'acte com hem indicat ha resultat molt emotiu i hi ha hagut moments de grans tendresa on no han faltat les llàgrimes en recordar èpoques o situacions passades, on sempre ixen a la memòria tant Toni Simo com altres persones que ja ens deixat i amb les quals van treballar colze a colze per fer possible els objectius de la UDP.

Recordem des d'ací la figura de Toni Simó i li retem també el nostre reconeixement.