L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 3 de desembre del 2016

La SIUM de Tavernes i la Unio Musical de Benaguasil participaran en la Secció Especial del Certament Provincial de Bandes


L’Àrea de Cultura de la Diputació de València ha celebrat en el saló Alfons el Magnànim del Centre Cultural la Beneficència de València el sorteig del "41é Certamen Provincial de Bandes de Música". 

L’acte va comptar amb la presència del diputat de Cultura, Xavier Rius, el president provincial de la Federació de Societats Musicals valencianes, Vicente Cerdà, a més de representants de les 16 formacions musicals inscrites en el concurs. El Certament Provincial tindrà lloc el cap de setmana del 13 i 14 de maig del 2017.

La Secció Especial es dedica a bandes de fins a 110 músics i comptarà amb la presència de la Unió Musical de Benaguasil i la SIUM de Tavernes.  En la Secció Primera, formacions que no superen les 90 places, competiran la Unió Protectora Musical de Vallada, la Societat Artístico Musical de Picassent i la Societat Protectora Musical la Lira d’Alfarp.

La Secció Segona, bandes d’un màxim de 70 places, estarà integrada per la Sociedad Musical ‘La Familiar’ de Benissanó, l’Agrupació Artística Musical ‘Santa Bàrbara’ de Piles, la Unió Musical Santa Maria del Puig, la Societat Unió Artístico-Musical de Sollana i la Unió Musical de la Pobla Llarga.

En la Secció Tercera,  formacions de fins a un màxim de 50 músics, participaran la Societat Musical Barri de Malilla, la Asociación Cultural Allegro de València i la Banda Artística-Cultural de Montaverner.

En la Quarta Secció, destinada a bandes d’un màxim de 40 músics, prendrà part la Asociación Musical Joven de Benimaclet.